Fordonsväljaren under huvudmenyn kan du använda för att filtrera fram produkter som passar ett visst fordon.

Du anger de olika alternativen i de olika fälten i tur och ordning.

Year - Årsmodell

Make - Bilmärke

Model - Bilmodell

Engine - Motor

Exempel: 2015 > DODGE-RAM TRUCK > RAM 1500 PICKUP > V8-345 5.7L

Därefter väljer du den kategori du vill visa (Chapter) och sedan vilken underkategori (Page) Sedan visas de produkter som matchar ditt urval.

Du kan klicka på "Rensa" för att ta bort de val du gjort.

OBS!

Det är bara i detta skede som produkterna är filtrerade på ditt urval. Om du klickar dig vidare i menyerna så visas alla produkter. Ditt fordon visas fortfarande i filtreringen för att du lätt ska kunna välja kategorier igen.