Fordonsväljaren till vänster om sökrutan är det säkraste sättet att hitta rätt delar till din bil.

Du anger de olika alternativen i de olika fälten i tur och ordning.

• Välj årsmodell
  • Välj bilmärke
  • Välj bilmodell
  • Välj motor

Exempel: 1969 > CHEVROLET > CAMARO > V8-350 5.7L

Därefter väljer du den kategori du vill visa (Välj produktgrupp) och sedan vilken underkategori (Välj produkttyp) Sedan visas de produkter som matchar ditt urval. Du kan klicka på "Rensa" för att ta bort de val du gjort.

Om du inte hittar det du söker så ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

OBS!

Det är bara i detta skede som produkterna är filtrerade på ditt urval. Om du klickar dig vidare i menyerna så visas alla produkter. Ditt fordon visas fortfarande i filtreringen för att du lätt ska kunna välja kategorier igen.