Information angående lagerstatus samt eventuell leveranstid hittar du på respektive produkt.

När det gäller däck som har både en dubbad och en odubbad variant och det dubbade är slut i lager så kolla gärna med oss om vi kan dubba en uppsättning.

Om det är slut i lager på en produkt som du är i akut behov av kan du kontakta kundservice för att antingen få veta när det kommer in, eller om vi kan ta hem det.

Tips!

Om du väljer antalet du vill ha och klickar på "Lägg i varukorgen" så ser du om saldot räcker eller inte.